MV Voeg & Renovatiewerken

MV Voeg & Renovatiewerken

Info over voegwerken en gevelrenovatie

Voor meer info kan je ons steeds vrijblijvend contacteren.

Steenstrips plaatsen voor een mooier zicht van uw gevel

SteenstripsPosted by Jacques Fri, March 01, 2019 17:33:46

We willen allemaal dat onze huizen er goed uitzien, zowel intern als extern. Dit is waarom we ons huis renoveren; we investeren veel tijd en moeite in de gevel en het uitzicht van het gebouw. Onze buitenmuren beschermen ons niet enkel tegen weer en wind, ze geven ons huis ook hun uitzicht en hun vorm. Een manier om jouw huis er goed te laten uitzien zijn steenstrips, dunne bakstenen strips die makkelijk tegen buiten of binnenmuren geplaatst kunnen worden.

Steenstrips worden gesneden uit bakstenen van volledige grootte.
Het vlak van de baksteen wordt verwijderd, meestal op ongeveer 20 mm dikte. Deze dunne plakken baksteen repliceren het uiterlijk van de conventionele baksteen. Net als de traditionele baksteen, zijn er een grote verscheidenheid aan stijlen en kleuren waarmee u zowel eigentijdse als traditioneel uitziende wanden kunt creëren.

De steenstrips worden ter plaatse op een isolatiepaneel of
muur gelijmd door een expert. De steenstrips zien eruit als een gewone,
normale baksteen, maar zijn makkelijker te plaatsen en te vervangen,
en zijn ook lichter en minder bezwarend voor de muur.

Kun je zelf steenstrips plaatsen?

Als je het internet mag geloven kan je alles zelf doen. En hoewel hier inderdaad waarheid in zit laat je steenstrips best plaatsen door een expert of professional. Gezien steenstrips tegen een muur of een isolatieplaat geplakt worden is het makkelijk om fouten te maken.

Het is niet ongewoon dat hele platen met steenstrips in de container belanden omdat een rij verkeerd gezet is. Waar je met bakstenen makkelijk stenen waterpas op elkaar kan plaatsen vragen steenstrips een hoop meer precisie.

Wanneer je dan ook zelf aan het werk gaat met lijm en wat steenstrips is de kans groot dat je fouten maakt en je muur er niet uitziet.

Welke steenstrips zijn er?

Net zoals bij bakstenen zijn er een heleboel verschillende soorten steenstrips. Je hebt er in blauwe steen, in natuursteen, in baksteen van alle kleuren. Daarnaast kan je evenwel kiezen uit een hoop mooie en ingenieuze patronen, ook al opteren de meeste mensen voor een neutraal en klassiek baksteen patroon.

Indien u nog verdere vragen hebt over het aankopen en laten plaatsen van steenstrips nodig ik u uit om contact op te nemen met MV Renovatietechnieken. Als experts in renovaties en het plaatsen van steenstrips helpen wij u graag verder met het zoeken naar een juist en correct antwoord op uw vragen.

MV Renovatiewerken staat al jaren bekend als de renovatiespecialist in de regio’s Kapellen, Antwerpen, Ekeren, Brasschaat , Brecht, Schoten, Deurne, Merksem, Schilde, Wilrijk, Hoboken, Edegem, Berchem, Mortsel, Essen, Stabroek, Hoevenen, Zandvliet, Linkeroever, Kalmthout en Wuustwezel.

https://mv-voeg-renovatie.be  • Comments(0)//blog.mv-voeg-renovatie.be/#post4