MV Voeg & Renovatiewerken

MV Voeg & Renovatiewerken

Info over voegwerken en gevelrenovatie

Voor meer info kan je ons steeds vrijblijvend contacteren.

Waterdichting of impregneren van uw gevel.

WaterdichtingPosted by Jacques Fri, March 01, 2019 17:23:52

Een huis is vaak een van de duurste en meest belangrijke bezittingen of aankopen in iemands leven. Je werkt hard om het niet alleen te verkrijgen, maar ook te onderhouden als je eenmaal een huiseigenaar bent geworden. Een huis onderhouden is niet makkelijk, er zijn namelijk vaak complicaties waar je niet op gerekend had, en het is moeilijk om constant een oog te houden op elk detail van je huis en je buitenmuur.

Een mogelijke bron van schade is water dat helaas zijn weg door de muur van je huis kan vinden. Water kan door je muren naar binnen lekken, het kan uit een pijp komen en naar binnen sijpelen of water kan zich eveneens aan de grond verzamelen en op die manier optrekkend vocht en schimmel veroorzaken.

Waterschade en schimmel zijn erg moeilijk weg te krijgen en deze herstellingen kunnen erg duur zijn. Daarom is het ook erg belangrijk dat je muren van een waterdichte coating worden voorzien indien je in de buurt woont van een beek of rivier, of indien je in het verleden al last hebt gehad van vocht en schimmel. Daarnaast kan je deze coating best ook preventief aanbrengen om zo je huis te beschermen.

Wat is waterdichting?

Wanneer water naar binnen sijpelt door je gevel kunnen de gevolgen catastrofaal zijn. Waterdichting is een manier om te voorkomen dat water binnendringt. Het helpt uw huis te beschermen tegen mogelijke waterschade.

Bescherm uw huis van buiten uit.

Wanneer je een nieuw huis hebt, een huis hebt gerenoveerd of al jaren in je huis woont wil je natuurlijk dat je huis in goede conditie blijft. De buitenmuren van je huis beschermen je niet enkel tegen indringers – ze zorgen er ook voor dat regen en sneeuw niet naar binnen kunnen. Wanneer je buitenmuren niet beschermd zijn laat jij je huis dus onbeschermd achter. Weer en wind, water en vocht kunnen binnendringen en vochtplekken veroorzaken. Deze vochtplekken kunnen je op die manier dan weer heel wat kopzorgen bezorgen omtrent schimmel en algen.

Behoud de toestand en waarde van je huis.

Wanneer je een huis koopt doe je dit niet enkel omdat jij en je familie een plekje nodig hebt om te wonen, een huis is ook vaak een investering. We werken lang en hard om geld bij elkaar te sparen en wanneer vocht en schimmel ons huis binnen raken kan dat een slechte impact hebben op de waarde van je huis. Wanneer een geïnteresseerde koper vochtplekken of schimmelplekken opmerkt haakt deze met grote waarschijnlijkheid af, of kloppen ze een hoop geld van de vraagprijs.

https://mv-voeg-renovatie.be
  • Comments(0)//blog.mv-voeg-renovatie.be/#post3