MV Voeg & Renovatiewerken

MV Voeg & Renovatiewerken

Info over voegwerken en gevelrenovatie

Voor meer info kan je ons steeds vrijblijvend contacteren.

Gevelreiniging laat uw woning stralen.

GevelreinigingPosted by Jacques Fri, March 01, 2019 18:35:31
Een vuile gevel is allesbehalve aantrekkelijk. Daarom kiezen heel wat mensen er dan ook voor om hun gevel te laten reinigen. Gevelreiniging heeft niet enkel een positief effect op het uitzicht van je gevel, het kan ook helpen om je gevel te beschermen tegen schade.

Wat is gevelreiniging?

Zoals het woord zegt wordt bij een gevelreiniging je gevel grondig gereinigd en schoon gemaakt. Op die manier ziet je gevel er niet enkel mooi uit, mos en eventueel algen of aanslag wordt verwijdert om zo schade te voorkomen.

Of je nu in een rijtjeshuis woont of een riante villa, een mooie en schone gevel geeft altijd een goede indruk wanneer er mensen over de vloer komen of zelfs wanneer jij je huis wenst te verkopen. Er zijn verschillende soorten reiniging voor handen die passen bij ieder budget en iedere gevel. We zetten alvast enkele soorten reiniging op een rijtje.

Stoomreiniging.

Mos of aanslag van klimplanten op je gevel kunnen erg lelijk zijn. Het is niet enkel een minpunt wanneer je je huis wil verkopen, het ziet er ook niet uit wanneer je gasten ontvangt. Hoewel mos bijvoorbeeld wat karakter aan je huis kan geven, kunnen mos en klimplanten eveneens je voegen aantasten. Wanneer je hebt besloten klimplanten te verwijderen kun je best een expert vragen om je gevel te laten stoomreinigen.

Chemische reiniging.

Wanneer je in de stad woont kan het zijn dat je te maken hebt met graffiti. Hoe vervelend deze tekeningen en krabbelingen op je gevel ook zijn, je kan er maar weinig tegen doen. Afhangende van waar je woont komt de stad of het dorp tussen in het laten verwijderen van de verf op je muur. Je wilt je muur echter zo snel mogelijk laten reinigen door een expert.

Deze expert zal chemicaliƫn gebruiken om de verf van de muur te verwijderen. De chemicaliƫn zorgen ervoor dat de bond tussen de moleculen en de muur verslapt en op die manier komt de verf makkelijker van de muur los zonder de muur te beschadigen.

Zandstralen

De beste manier om vuile gevels te reinigen is door het laten zandstralen van je gevel. Bij zandstralen wordt er aan hogedruk zand op je gevel gespoten. De fijne zandkorrels schuren je gevel schoon zonder voegen of stenen te beschadigen.

Maar heb je dan niet een hele hoop zand in huis? Goed punt. Nee. Allereerst wordt er maar een kleine hoeveelheid zand gebruikt. Hierdoor heb je dus geen tot weinig last van zand in je huis. Wel kan je last hebben van stof, maar dat is een kleine prijs die je betaalt voor een piekfijne gevel.

Wat na het reinigen van je gevel?

Nadat jij je gevel hebt laten reinigen door een expert denk je er ook best aan om je gevel te laten impregneren. Wat is impregneren en wat doet dat met je gevel?

Wat is impregneren?

Wanneer jij je gevel laat reinigen wil je natuurlijk ook dat je gevel lang mooi en proper blijft. Het is dan ook aan te raden om je gevel te laten impregneren nadat jij je gevel hebt laten reinigen. Bij het impregneren spuit de expert een afstotend en afwerend laagje op je gevel. Zo beschermt het laagje je gevel tegen vocht, regen wind en mos.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook coatings voor in de stad die graffiti afstoten. Deze semi-permanente coatings moeten misschien dan wel vaker vervangen worden, ze beschermen je gevel tegen vandalenstreken en hoef je minder kosten te doen wanneer je wel vaker last hebt van graffiti.

Het laten impregneren van je gevel is altijd aan te raden wanneer je je gevel hebt laten reinigen.

Ben jij klaar om je gevel te laten reinigen?


Indien je klaar bent om je gevel te laten reinigen contacteer je best een expert. MV Voeg & renovatiewerken staat al jaren garant voor goede service en kwaliteit in de omgeving van Kapellen, Antwerpen, Ekeren, Brasschaat , Brecht, Schoten, Deurne, Merksem, Schilde, Wilrijk, Hoboken, Edegem, Berchem, Mortsel, Essen, Stabroek, Hoevenen, Zandvliet, Linkeroever, Kalmthout, Wuustwezel. Als zelfstandige zaakvoerder werk ik snel en ben ik fier op kwalitatief werk. U kan mij vandaag nog contacteren voor een offerte voor gevelreiniging of zelfs impregnatie. Wij contacteren u zo snel mogelijk terug voor meer informatie of met een offerte.

https://mv-voeg-renovatie.be


  • Comments(0)//blog.mv-voeg-renovatie.be/#post5